Det kan vi hjælpe med

Fokusområder

Fokusområder

Umbraco websites

Vi er certificeret i Umbraco-udvikling, og har siden 2012 udviklet en lang række websites for kunder i mange forskellige brancher. Vi specialiserer os i Umbraco 7 og 8.


Digitalisering

Vi hjælper virksomheder med at digitalisere interne, manuelle og langsomme prosesser vha. automatisering, integrationer og rene web-grænseflader.


MVP

Vi udvikler MVP'er (Minimum viable products) for både start-ups og etablerede virksomheder. Vores tilgang til MVP-udvikling er at lave et produkt med et stærkt fundament og solid software-arkitektur, der nemt kan skalleres og videreudvikles.

Teknisk SEO

Vi har en dybdegående forståelse for de faktorer søgemaskinerne vægter, når websites indekseres og rangeres. Vi tilbyder SEO-workshops for nøglemedarbejdere i virksomheders leder- og markeringsgrupper, samt teknisk udbedring af eksisterende websites.

Nogle virksomheder vi har hjulpet med digitalisering

Referencer

Referencer
Hvad mener vores kunder

Udtalelser

Udtalelser

Altid godt arbejde, god kommunikation og klarhed. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Revolvo.

Carsten Thomsen

Dstny, tidligere ipvision

Vi kan varmt anbefale Revolvo - de leverer til tiden, sætter sig dybt ind i vores virksomhed og udfordrer os på løsningerne.

Morten Falck Larsen

Københavns Privathospital

Jeg valgte Michael til at hjælpe os med at udvikle og implementere et nyt website koncept, det valg har jeg været utrolig tilfreds med. Jeg kan bestemt anbefale Michael. Han leverer hurtigt og effektivt med faglig høj kompetence. Jeg håber at jeg får mulighed for at benytte Michaels kompetencer mange år endnu.

Esben K. Madsen

ebillet A/S

Jeg har haft Revolvo til at hjælpe mig med at lave hjemmeside samt integration til vores CRM system. Udover de ønskede opgaver, har de stået til rådighed hver gang jeg har haft udfordringer med "teknikken". Kan anbefale revolvo hvis man ønsker hjælp til hjemmesider samt SEO-optimering.

Patrick Touré

KLP Pension

Professionel sparring og udvikling. Vi har de seneste ca 2 år arbejdet med Revolvo. De har hjulpet os med udviklingen af vores hjemmeside og shop. Revolvo har været en uundværlig sparringspartner for os. De leverer ærlig kvalificeret sparring og man kan forvente hurtig behandlingstid.

Hanne Storm

Det Danske Madhus

Jeg har brugt Revolvo i flere sager både til Rapid Prototyping og til cloud og backend udvikling. Jeg oplever super service, altid med et smil og altid løsnings orienteret. Derfor vil jeg på det varmeste anbefale Revolvo når du skal have udviklet både små og store web løsninger, cloud eller backend.

Lasse Eriksen

Konekt

Vi har nu i et par år arbejdet sammen med Revolvo om udvikling af vores website og webshop. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet og kan kun på det varmeste anbefale Revolvo som en kompetent rådgiver og partner. De reagerer hurtig på vores henvendelser. Vi har i det daglige god sparring og vejledning med deres konsulenter og udviklere.

Henrik Lykke Appelquist

ATBO Furniture
Personerne bag

Om os

Om os

Michael Cleverly

Jeg har været en del af Revolvo siden start og blev partner i 2015. Siden da, har jeg i 2022 overtaget 100% af virksomheden.

+45 29230460

michael@revolvo.dk

Kontakt os

  • Gefionsvej 6C, 3400 Hillerød

  • kaffe@revolvo.dk

  • +45 93 10 91 44

  • CVR: 35250379